Eerbied voor de schepping

Geest Lichaam Ziel-bijeenkomst:

de Geest   scherpen in ontmoeting en gesprek over het thema

het Lichaam        voeden door een gezamenlijke maaltijd

de Ziel                aandacht geven in meditatie en gebed

Op zondag 22 april is er ‘s middags in Elim een Geest Lichaam Ziel-bijeenkomst. Het thema ‘Eerbied voor de schepping’ zal dan centraal staan.

Om 16.30 uur is Elim open. Koffie en thee staan dan klaar. Er is gelegenheid tot ontmoeting. Om 17.00 uur begint het gesprek over het thema. Ds. Wim Everts zal een korte inleiding houden waarna we met elkaar tot gesprek komen. Daarna houden we om 18.00 uur met elkaar een maaltijd met brood en soep. Om 19.00 uur is er in de Oude Helenakerk een Evensong waarin het over hetzelfde thema zal gaan.

Deze keer is het een bijzondere Geest Lichaam Ziel-bijeenkomst. Maar daar kunnen wij nu nog niets overtellen. Dat is dus een verrassing!

Deze activiteit wordt door ons als IXI – werkgroep georganiseerd. Onze doelgroep is de leeftijd van 45 tot 65 jaar. Wij hopen deze groep aan te spreken. Toch is deze activiteit bestemd voor alle belangstellenden. Ook zij die jonger of ouder zijn, zijn van harte welkom!

In verband met de organisatie van de maaltijd is het wel fijn om te weten hoeveel mensen daaraan  meedoen. Dus heel graag van tevoren opgeven! Ook eventuele dieetwensen kunt u aan ons doorgeven. U kunt dit doen tot uiterlijk zaterdagmorgen 21 april 12.00 uur. Dat kan via de mail: ixi@kerkvenster.nl.  Maar je mag je ook telefonisch opgeven bij een van ons.

Graag tot dan, met groeten van de leden van de werkgroep,

Heleen en Wim Veerbeek                tel. 0543 -473954

Freddie Vaags                                    tel.  0543-538432

Wim Everts                                         tel. 0543-473018