Driemaal Top 2000-dienst, zing je mee?

13 januari Zuiderkerk Aalten

20 januari Johanneskerk Lichtenvoorde

20 januari Zonnebrink Winterswijk

Opgave avond 19 november a.s. 19.30 Elim

We gaan het nieuwe jaar weer beginnen met een Top 2000-dienst en daarvoor zijn we weer op zoek naar enthousiaste koorleden. De band is gevormd, de liedlijst is klaar en we hebben een mooi thema! Het belooft weer een mooi project te worden. We nodigen zangers en zangeressen uit Aalten, Lichtenvoorde, Winterswijk en omstreken van harte uit om mee te doen.

Vorig jaar zijn we al een beetje op tour geweest en hebben we in Aalten en Lichtenvoorde gespeeld/gezongen. Dit jaar gaan we ook naar Winterswijk.

13 januari beginnen we als vanouds in de ochtenddienst in Aalten en 20 januari zingen we ’s morgens in Lichtenvoorde en ’s avonds in Winterswijk.

De 20e willen we voor het soundchecken in Winterswijk als koor samen eten (American style), tussen de diensten kan een ieder even zijn eigen weg gaan.

Doe je mee? Zet beide data in je agenda!

Opgave is maandagavond 19 november 19.30 in Elim. Dan maken we (het is al bijna traditie) de liedlijst en het thema bekend. Mocht de eigen bijdrage een probleem zijn (het is fijn als je deze betaalt bij opgave) neem dan even contact op via acompany.pknaalten@gmail.com

Het is een kort project, 3 repetities, 3 optredens! Je oefent met oefenmateriaal thuis!

Graag tot ziens namens de Top 2000-werkgroep:  Johan Klein Nibbelink, Hans Hinkamp, Folkert de Jong, Simon Everts en Marinke Oolman