Heeft u de toeten al klaar?

De nieuwjaarstoeten van Mukano:  Wie kent ze niet? Al jaren lang een begrip in Aalten en omstreken! Ook dit jaar doen wij ons best om met oud en nieuw weer een mooie ‘toete’ aan te bieden. Met deze toete maakt u uw neefjes, nichtjes en buurtkinderen blij, maar is ook ons ontwikkelingswerk in Oeganda gesteund.
Ook de babytoete is dit jaar weer van de partij: Een speciale zak gevuld met lekkers en wat leuks voor de kleinsten tot 2 jaar.

In de gewone toete kiezen we dit jaar voor meer snoep met natuurlijke kleur- en grondstoffen. Dit betekent minder heftige snoepjes qua suikergehalte en kleuren. Dit naar aanleiding van de resultaten van de vragenlijst die we vorig jaar uitgezet hebben.

Beide toeten kosten € 2,75 en kunnen op de volgende manieren worden besteld:

Via internet op het online-bestelformulier op www.mukwano.nl (de makkelijkste manier!)
Telefonisch bij Mirjam Klumpenhouwer tel.nr. 06-13671192. De voicemail inspreken of een berichtje sturen is ook mogelijk.
Via de post door een briefje te sturen naar Emma Roelofsen, Eligiusstraat 13, 7121 EA te Aalten. Schrijf op dit briefje uw naam, adres en telefoonnummer. Vermeld ook het aantal toeten en welk soort u wilt bestellen.
De deadline voor het bestellen is 26 december 2018.

 

Ophalen van de toeten kan op 28 of 29 december tussen 18.30 en 19.30 uur bij de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64.

De toeten zullen bij afhaling contant of via pin met u worden afgerekend.

Als het afhalen voor u problemen oplevert, kunt u contact opnemen met Mirjam Klumpenhouwer. Dan wordt er naar een oplossing gezocht.

 

Stichting Mukwano Oeganda kijkt uit naar uw bestelling en wenst u prettige feestdagen!

Stichting Mukwano Oeganda

Emma Roelofsen-van Eerden, Paulien Sikking,                                                                           HarmJan Westerveld en Mirjam Klumpenhouwer

 

Meer informatie over de toetenactie of Stichting Mukwano Oeganda via onze website www.mukwano.nl of bij Mirjam Klumpenhouwer tel.  06-13671192