Het is weer zo ver

Kampweek 2017 3 LR250De immer populaire kampweken, georganiseerd door de recreatiecommissie, zijn weer gestart. Zaterdag 8 juli jl. was het vertrek van de eerste groep. Het plein voor de Zuiderkerk stond weer boordevol auto’s, fietsen en vooral uitzwaaiende ouders, grootouders en andere belangstellenden. Zelfs een overbuurvrouw wilde niets van het spektakel missen en keek vanaf haar balkon toe hoe de kinderen werden toegesproken door de leiding. Een andere buurman/buurvrouw had een groot bord op het balkon opgehangen om de groep veel succes te wensen.

Voor de buurt is het blijkbaar ook de komende weken een groot feest om zoveel blije kinderen te zien vertrekken en weer vol indrukken te zien thuiskomen.
De leiding stelde zich op een ludieke wijze voor, zodat de kinderen (en ouders) meteen konden kennismaken met welke ‘vogels’ hun kroost nu weer mee te maken zou krijgen, dit alles onder de bezielende hoofdleiding van Carmen de Graaf en Luuk Somsen. Dat het weer een ouderwetse roemruchte week wordt viel uit de presentatie wel op te maken.
Ook dit jaar is het weer volle bak met 198 kinderen in vijf weken. Alle voorbereidingen van de recreatiecommissie en de technische (opbouw)ploeg zijn dus niet zonder resultaat.
Minder goed nieuws is er over de eigenaar van het fraaie terrein in Borculo, Gerard Dimmelink. Nog maar kort geleden is zijn vrouw overleden en nu is hij, die zoveel plezier beleeft aan deze kampweken, ernstig ziek. We hopen voor hem dat de behandelingen zullen aanslaan en dat hij nog jaren mag genieten van zoveel gelukkige kinderen en leiding die op zijn prachtig gelegen terrein mogen vertoeven.

 Kerkenraad 
 Diaconie 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB   Algemeen PGB
  Identiteitsverklaring PGA   Gemeentediaconaat
  Beleidsplan PGA   Sociaal diaconaat
  Colofon PGA   Kerkradio
  Colofon PGB   MDW
  Oecumenica   Pachtgronden
  Rapport Toekomst PGA   Vakanties
  Stuurgroep toekomst PGA
  Plaatselijke regeling PGA
 
   
   
   Links
    Landelijke PKN
    PG Bredevoort
    Overige links
    Opmerkelijke websites
   
   
   
   
   
   
 Kerkrentmeesters   Jongeren 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB    Algemeen PGB
  Archief PG Aalten   Jeugdraad PGA
  Gebouwen    LeF diensten PGA
  Kerkelijk bureau PGA   N-joy PGA
  Vrijwilligers   It's4U2 PGA
  Ledenadministratie PGB   Catechese
  Collectemunten   Kinderdiensten
  Pachtgronden   Kampweken PGA
  Kerkbalans   X-player PGB
  Oppasdienst
  Kindernevendienst
  Welkomdienst
Free business joomla templates