Afscheid nemen bestaat niet

KooistraBeste gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Aalten, vrijdag 8 september beleefden we een hartverwarmende receptie en zondag 10 september nam ik afscheid in een prachtige en inspirerende diens in de Zuiderkerk. Vrijdag werden we in een mooi versierde huifkar rondgereden en getrakteerd op een goed georganiseerde ontspannen, gevarieerde en ludieke avond. Elizabeth, onze kinderen en ik kijken er met heel veel plezier op terug. We hebben genoten van de overweldigende belangstelling, de vele warme en hartelijke woorden die op allerlei manieren tot ons kwamen.
Ook werden er een paar leuke sketches opgevoerd die erg tot de verbeelding spraken. Alle lof voor de voorbereidingscommissie. Na de dienst op zondag hadden de jongeren van It´s4u2 een overheerlijke lunch voor de genodigden verzorgd. Complimenten!! Jongens en meiden, geweldig gedaan.
Ook mochten we heel veel kaarten, mails en andere blijken van waardering ontvangen, met daarop mooie herinneringen, woorden van dank en goede wensen en inspiratie voor de toekomst. Van Aalten en Dinxperlo ontvingen we een prachtig geldbedrag waar we inmiddels een mooie, blijvende, herinnering aan de gemeente voor hebben gekocht: een schitterende tuinset.
We zijn u en jullie dankbaar voor de tijd die we in Protestantse Gemeente Aalten mochten hebben. Ik heb met heel veel plezier gewerkt en samengewerkt. Samen hebben we een aantal mooie dingen tot stand gebracht en lief en leed gedeeld en daarbij gezocht naar Gods liefde, trouw en zijn aanwezigheid. Ook de goede en inspirerende samenwerking met de vrijwilligers en collega´s was heel fijn en was een geweldige basis om dingen te doen.
De warmte, hartelijkheid en het welkome gevoel heeft zowel mij als Elizabeth heel goed gedaan. Kortom we kunnen terugkijken op dertien prachtige jaren en een indrukwekkend afscheid. Daarvoor nogmaals: hartelijk dank!! Op de vele kaartjes werd regelmatig gerefereerd aan de ´tweet van de week´. Daarom tot slot nog eenmaal een laatste tweet:
De dingen die je overkomen in het leven,
bepaal je niet altijd zelf.
Hoe je later op deze dingen terugkijkt wel.
Nou vooruit nog eentje dan ????
'Ik neem geen afscheid
maar vier de dag
dat wij elkaar ontmoet hebben,
Want: afscheid nemen bestaat niet….
Een hartelijke en warme groet en we wensen u en jullie Gods nabijheid, veel inspiratie en een fijne nieuwe collega en dominee.
Marten Jan en Elizabeth Kooistra
Willem de Zwijgerlaan 25
3931 KL Woudenberg
033-2852232
06-52684452
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Kerkenraad 
 Diaconie 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB   Algemeen PGB
  Identiteitsverklaring PGA   Gemeentediaconaat
  Beleidsplan PGA   Sociaal diaconaat
  Colofon PGA   Kerkradio
  Colofon PGB   MDW
  Oecumenica   Pachtgronden
  Rapport Toekomst PGA   Vakanties
  Stuurgroep toekomst PGA
  Plaatselijke regeling PGA
 
   
   
   Links
    Landelijke PKN
    PG Bredevoort
    Overige links
    Opmerkelijke websites
   
   
   
   
   
   
 Kerkrentmeesters   Jongeren 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB    Algemeen PGB
  Archief PG Aalten   Jeugdraad PGA
  Gebouwen    LeF diensten PGA
  Kerkelijk bureau PGA   N-joy PGA
  Vrijwilligers   It's4U2 PGA
  Ledenadministratie PGB   Catechese
  Collectemunten   Kinderdiensten
  Pachtgronden   Kampweken PGA
  Kerkbalans   X-player PGB
  Oppasdienst
  Kindernevendienst
  Welkomdienst
Free business joomla templates