Ruim 1500 deelnemers aan de lichtjestocht met kerst

Kerstmarkt Bredevoort

kerstmarkt BredevoortLR250Ook dit jaar is er weer een gezellige kerstmarkt op de Markt in Bredevoort op zaterdag 16 december.De kerstmarkt bij de St. Joriskerk in Bredevoort wordt zo langzamerhand een mooie traditie. Er heeft zich weer een gevarieerd aantal standhouders aangemeld voor deze sfeervolle markt.

Naast een aantal plaatselijke verenigingen en instellingen die allerlei winterse artikelen aan de man proberen te brengen om zo hun verenigingskas te spekken, staan er ook particulieren en bedrijven met een gevarieerd aanbod van seizoenproducten; kerstaccessoires en -decoraties, winter-tuinartikelen, kaarten, sierraden, luxe lekkernijen, en nog veel meer. 

Maar ook de inwendige mens mag niet vergeten worden: erwtensoep, glühwein, hete chocolade, warme snacks en oliebollen zullen net als andere jaren volop te verkrijgen zijn…. De markt en de kramen zullen in kerstsfeer ingericht zijn met vuurkorven om je aan op te warmen. Mellow Brass zorgt voor vrolijke klanken buiten op de markt.
In de St. Joriskerk zullen weer leuke miniconcerten worden verzorgd door H.A.N.S. met zang en gitaar, Anne, Gerloeske en Rosanne met harp en zang, muziekband DeMB en het grootste pop koor van de Achterhoek Rockpops. Zij verzorgen een gevarieerd programma in kerstsfeer. U bent van harte welkom op 16 december vanaf ’s middags 15.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur.
Net als voorgaande jaren staan er op de kerstmarkt weer een aantal kramen door en voor onze eigen kerk, de Protestantse Gemeente van Bredevoort. Wij staan er onder anderen met een gebakskraam, die wij graag weer willen vullen met eigengemaakt gebak. Dit was voorgaande jaren een groot succes, met een goede verkoop en een mooie opbrengst voor de kerk. Ook dit jaar hopen wij weer op veel gebak, taarten, cake, koek en andere lekkernijen om te verkopen. Als u wilt bakken is dit nog steeds zeer welkom. U kunt uw gebak bij voorkeur inleveren in ’t Koppelhuis op 16 december tussen 10.00 en 12.00 uur. Als dat niet lukt kunt u altijd even mailen of bellen, dan maken we een andere afspraak. Wij zijn bereikbaar via telefoon 0543-451355 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt en tot ziens op de kerstmarkt,
De activiteitencommissie

 Kerkenraad 
 Diaconie 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB   Algemeen PGB
  Identiteitsverklaring PGA   Gemeentediaconaat
  Beleidsplan PGA   Sociaal diaconaat
  Colofon PGA   Kerkradio
  Colofon PGB   MDW
  Oecumenica   Pachtgronden
  Rapport Toekomst PGA   Vakanties
  Stuurgroep toekomst PGA
  Plaatselijke regeling PGA
 
   
   
   Links
    Landelijke PKN
    PG Bredevoort
    Overige links
    Opmerkelijke websites
   
   
   
   
   
   
 Kerkrentmeesters   Jongeren 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB    Algemeen PGB
  Archief PG Aalten   Jeugdraad PGA
  Gebouwen    LeF diensten PGA
  Kerkelijk bureau PGA   N-joy PGA
  Vrijwilligers   It's4U2 PGA
  Ledenadministratie PGB   Catechese
  Collectemunten   Kinderdiensten
  Pachtgronden   Kampweken PGA
  Kerkbalans   X-player PGB
  Oppasdienst
  Kindernevendienst
  Welkomdienst
Free business joomla templates