Even voorstellen …

DeKrux-1LR850Hallo, mijn naam is Mark Aalbers, ik ben 44 jaar, getrouwd met Lisette en samen hebben we drie kinderen: Jordi (14), Nienke (12) en Merle(9). Ik was zelf gewend om het geloof vooral tijdens kerkdiensten (achterover geleund) te beleven. Bij Kerk in Uitvoering heb ik ervaren dat, samen met anderen, actief met je geloof bezig zijn erg leuk en leerzaam kan zijn. Iets waarvan ik energie krijg. Met De KruX wil ik andere manieren ontdekken waarop ik mijn geloof kan beleven, om zo inspiratie op te blijven doen. Ik hoop dat we hiermee ook mensen kunnen aanspreken die wat minder hebben met kerkdiensten. 
De crux van De KruX is voor mij...  Zelf op zoek gaan naar andere manieren van beleven, om zo van je geloof een feestje te maken.

 Mijn naam is Elske Winkelhorst, 35 jaar, en ik woon in Aalten. Ik ben al een aantal jaar leerkracht in het basisonderwijs. Een mooi, uitdagend beroep. Elke dag is weer anders en zit vol (mooie) verrassingen.  Naast mijn werk maak ik graag muziek. Ik speel gitaar en vind het leuk om zo nu en dan lekker te zingen. Dit mag ik ook graag in de kerk doen, waar we geregeld spelen met A-company. Ook op die manier probeer ik mijn steentje bij te dragen in onze gemeente. Met De KruX hoop ik dat we door ontmoeting veel leren van elkaar. Dat we het gesprek aan durven gaan over geloof en wat ons daarin bezighoudt. 
De crux van De KruX is voor mij...  Een plek van ontmoeting, elkaar leren kennen om samen je geloof, ervaringen, twijfels in open- en eerlijkheid te delen. 

 Mijn naam is Jan Willem Hengeveld, 32 jaar, getrouwd met Janneke en vader van Judah (7) en Simeon (5). Sinds september 2016 ben ik kerkelijk werker bij deze gemeente, waar ik me vooral richt op het werk met (jong)volwassenen en gezinnen. Ik laat me daarbij  inspireren door de verhalen over Jezus en door de mensen die ik ontmoet. Soms moeten al die verhalen even landen. Dan trek ik m’n hardloopschoenen aan of stap ik op de fiets. De ene keer in de stilte van de natuur, de andere keer voortgestuwd door snoeiharde punkrock. 
De crux van De KruX is voor mij...  Samen zoeken naar oude en nieuwe wegen van geloof. Ontdekken hoe het evangelie relevant is voor vandaag. Niet vergeten een feestje te bouwen. 

Mijn naam is Guus Luiten. Ik ben 45 jaar oud, getrouwd met Erna en wij hebben een zoon, Jesse, van 6 jaar oud. Ik ben sinds september vorig jaar jeugdouderling. In deze functie probeer ik o.a. jongeren iets aan te bieden met betrekking tot het geloof, voor wie het maar horen of meemaken wil. Daarnaast zoek ik als jeugdouderling voor mijzelf inspiratie en beleving in het geloof. Ik ben geen meeloper, geen meeprater maar hopelijk wel een meedenker. Daarom denk ik graag met De KruX mee.
De crux van De KruX is voor mij...  Geloof is voor jouzelf. Wij proberen elkaar te verbinden,  te ontmoeten en te inspireren. Op een manier waar men zich gemakkelijk bij voelt. Wij zijn niet De KruX, De KruX zijn jullie.

Mijn naam is Wianda Bongen, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend in het buitengebied van Aalten. Ik woon sinds juli 2016 weer in Aalten na negen jaar al studerend door Nederland te hebben gezworven. Met De KruX hoop ik dat we mensen (nieuwe) handvatten kunnen geven om op verschillende manieren met hun geloof bezig te zijn. Dat we een plek kunnen creëren waar ruimte is voor vragen, voor twijfel en voor ieders persoonlijke ervaring. 
De crux van De KruX is voor mij...  Een plek om samen de zoektocht van geloven voort te zetten, geïnspireerd te raken en ervaringen te delen.  

 Kerkenraad 
 Diaconie 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB   Algemeen PGB
  Identiteitsverklaring PGA   Gemeentediaconaat
  Beleidsplan PGA   Sociaal diaconaat
  Colofon PGA   Kerkradio
  Colofon PGB   MDW
  Oecumenica   Pachtgronden
  Rapport Toekomst PGA   Vakanties
  Stuurgroep toekomst PGA
  Plaatselijke regeling PGA
 
   
   
   Links
    Landelijke PKN
    PG Bredevoort
    Overige links
    Opmerkelijke websites
   
   
   
   
   
   
 Kerkrentmeesters   Jongeren 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB    Algemeen PGB
  Archief PG Aalten   Jeugdraad PGA
  Gebouwen    LeF diensten PGA
  Kerkelijk bureau PGA   N-joy PGA
  Vrijwilligers   It's4U2 PGA
  Ledenadministratie PGB   Catechese
  Collectemunten   Kinderdiensten
  Pachtgronden   Kampweken PGA
  Kerkbalans   X-player PGB
  Oppasdienst
  Kindernevendienst
  Welkomdienst
Free business joomla templates