Opmerkelijke website

Kerk in Actie

Kerkinactie website

 Voor diakenen is er een aparte pagina: www.kerkinactie.nl/diakenen.
Zwo-groepen en zendingscommissies kunnen goed terecht bij www.kerkinactie.nl/zwo (Kom in actie!). We hopen dat alle bezoekers snel hun weg weer kunnen vinden op de nieuwe site. Lees meer op www.kerkinactie.nl/nieuwewebsite.
Vragen of opmerkingen kunt u doorgeven aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .De website van Kerk in Actie is vernieuwd en helemaal geschikt voor het gebruik op mobieltjes en iPads. Hoewel de meeste bezoekers van de website van Kerk in Actie dit nu nog vooral vanaf de vaste computer doen, stijgt het mobiel gebruik. De nieuwe website is goed ingericht op deze nieuwe ontwikkeling, Kerk in Actie heeft de website eenvoudiger gemaakt met minder web-pagina’s om alles beter vindbaar te maken.

Evangelische Hogeschool

Ashampoo Snap 2014.02.06 10h27m03s 010 Als je bewuste keuzes wilt leren maken voor je leven, als je wilt bezinnen voordat je verder gaat met studeren, kies dan voor de Evangelische Hogeschool. Ons onderwijs richt zich op  geloofstoerusting, persoonlijke ontwikkeling, oriëntatie op cultuur en maatschappij, intellectuele ontwikkeling, studievaardigheden en  studie- en beroepskeuze. Zodat je de mens wordt die je bedoeld bent te zijn.

www.eh.nl

Partners wereldwijd 

Ashampoo Snap 2014.02.06 10h27m20s 011 Kerk in Actie beoordeelt steunaanvragen van partnerorganisaties en kent bijna duizend projecten (in binnen- en buitenland) een bedrag toe. De uitvoering van het werk is in handen van de partnerorganisaties. Zij rapporteren over hun resultaten aan Kerk in Actie. Kerk in Actie vraagt diaconieën en kerkleden om deze projecten te steunen. Als ontvangen bijdragen hoger zijn dan de projectuitgaven, zal de meer opbrengst zonder tussenkomst van de gever(s) binnen hetzelfde programma worden besteed.                              www.kerkinactie.nl

 Kerkenraad 
 Diaconie 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB   Algemeen PGB
  Identiteitsverklaring PGA   Gemeentediaconaat
  Beleidsplan PGA   Sociaal diaconaat
  Colofon PGA   Kerkradio
  Colofon PGB   MDW
  Oecumenica   Pachtgronden
  Rapport Toekomst PGA   Vakanties
  Stuurgroep toekomst PGA
  Plaatselijke regeling PGA
 
   
   
   Links
    Landelijke PKN
    PG Bredevoort
    Overige links
    Opmerkelijke websites
   
   
   
   
   
   
 Kerkrentmeesters   Jongeren 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB    Algemeen PGB
  Archief PG Aalten   Jeugdraad PGA
  Gebouwen    LeF diensten PGA
  Kerkelijk bureau PGA   N-joy PGA
  Vrijwilligers   It's4U2 PGA
  Ledenadministratie PGB   Catechese
  Collectemunten   Kinderdiensten
  Pachtgronden   Kampweken PGA
  Kerkbalans   X-player PGB
  Oppasdienst
  Kindernevendienst
  Welkomdienst
Free business joomla templates