Diaconale vakanties voor senioren en mensen met zorg.

Het vakantiebureau.nl organiseert meer dan 60 diaconale vakanties voor senioren en voor mensen die in het dagelijks leven extra zorg of aandacht nodig hebben. Alle vakantieweken hebben een open, protestants-christelijk karakter.
Tijdens de 'Vakanties met aandacht' staan ervaren en enthousiaste vrijwilligers dag en nacht klaar om de vakantiegasten een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. Zij helpen bij de activiteiten, (persoonlijke) verzorging en bieden een luisterend oor.

diaconie vakantiesTijdens de vakantieweek worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een busreis, een creatieve workshop, een muziek- of dansoptreden of een prachtige (rolstoel)fietstocht door de omgeving. Er is ook voldoende ruimte om zelf iets te ondernemen of juist even niets te doen.

In 2014 vinden er ook twee vakantieweken plaats in een nieuwe accommodatie: Hotel IJsselvliedt in Wezep. Een prachtig, bijna tweehonderd jaar oud herenhuis, op een even zo indrukwekkend landgoed. De heerlijke sfeer in het statige pand en mooie natuur in de omgeving zijn echt van toegevoegde waarde voor de vakantiebeleving.

Neem contact op voor het reserveren van een vakantie, het aanvragen van de Vakantiegids 2014 of voor meer informatie: tel. 0318-486610 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk op www.hetvakantiebureau.nl

Deel je energie met hart en ziel tijdens onze vakanties met aandacht!
Zonder de inzet van vrijwilligers kan Hetvakantiebureau.nl geen diaconale vakanties organiseren. Wij zoeken daarom mensen die met hun talent, deskundigheid, enthousiasme en inzet ons willen helpen tijdens onze vakanties. Uiteraard zoeken wij verpleegkundigen en mensen met een zorgachtergrond, maar ook creatieve mensen met organisatietalent, studenten en mensen die graag wat voor anderen willen betekenen, zijn van harte welkom. Tijdens deze vakanties kunt u als vrijwilliger zelf ook volop plezier maken en genieten van het geven van aandacht aan de vakantiegasten.
Wilt u zich ook met hart en ziel inzetten voor anderen? Kijk voor meer informatie op onze website www.hetvakantiebureau.nl of neem contact op met ons. Wij vertellen u graag meer. Tel. 0318- 486610 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakanties voor mantelzorgers met een thuiswonende partner met dementie
Samen met Alzheimer Nederland organiseert Hetvakantiebureau.nl vakanties voor mantelzorgers met een thuiswonende partner met dementie in Vakantiehotels in Lunteren, Ermelo en Mechelen. De continue zorgbehoefte kan de dagelijkse verzorging van een partner met dementie heel zwaar maken. Tijdens deze vakantieweken kunnen gasten de zorg voor hun dementerende partner overlaten aan deskundige vrijwilligers. Daardoor krijgt de verzorgende partner de gelegenheid zich te ontspannen of er op uit te gaan. Ook is er volop gelegenheid ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. Dit werkt vaak stimulerend en inspirerend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hetvakantiebureau.nl tel. 0318-486610 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook een kijkje nemen op www.hetvakantiebureau.nl

Vakanties voor eenoudergezinnen
In samenwerking met YCamps organiseert Hetvakantiebureau.nl vakantieweken voor eenoudergezinnen. Tijdens zo'n week kan een ouder, samen met zijn of haar kind(eren) voor een redelijke prijs in groepsverband vakantie vieren. In 2014 staan diverse vakanties op de agenda. Voor een vakantiegids met het totale aanbod van deze vakanties kunt u contact opnemen met Hetvakantiebureau.nl. Tel. 0318-486610 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij YCamps kunt u met uw vragen terecht. Dat kan via tel.035-6668777, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.ymca.nl

 

 Kerkenraad 
 Diaconie 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB   Algemeen PGB
  Identiteitsverklaring PGA   Gemeentediaconaat
  Beleidsplan PGA   Sociaal diaconaat
  Colofon PGA   Kerkradio
  Colofon PGB   MDW
  Oecumenica   Pachtgronden
  Rapport Toekomst PGA   Vakanties
  Stuurgroep toekomst PGA
  Plaatselijke regeling PGA
 
   
   
   Links
    Landelijke PKN
    PG Bredevoort
    Overige links
    Opmerkelijke websites
   
   
   
   
   
   
 Kerkrentmeesters   Jongeren 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB    Algemeen PGB
  Archief PG Aalten   Jeugdraad PGA
  Gebouwen    LeF diensten PGA
  Kerkelijk bureau PGA   N-joy PGA
  Vrijwilligers   It's4U2 PGA
  Ledenadministratie PGB   Catechese
  Collectemunten   Kinderdiensten
  Pachtgronden   Kampweken PGA
  Kerkbalans   X-player PGB
  Oppasdienst
  Kindernevendienst
  Welkomdienst
Free business joomla templates