Zending kindernevendienst

Ashampoo Snap 2017.01.24 09h10m05s 025 Op de kindernevendienst zamelen we elke zondag geld in. Het collectedoel is meestal een project dat ten goede komt aan kinderen. Vaak met een Aaltens tintje.

In de afgelopen twee jaar hebben we geld ingezameld voor de stichting Be More in Malawi. Nadine Bongen is twee maanden lang op dit project geweest en heeft mee geholpen bij de opvang van straatkinderen. Afgelopen november hebben we haar het geld overhandigd. Een super mooi bedrag van € 1376,45 ! vanuit de stichting in Malawi kregen we bericht terug dat ze erg blij zijn met hetgeen de kinderen in onze gemeente hebben ingezameld en hiermee zal de afwerking van het gebouw betaald worden en het praktijk onderwijs mogelijk gemaakt.

De komende twee jaar zullen we gaan sparen voor  het Upendo Childrens'Centre in Kenia. In de zomer van 2007 is Johan Scholl in dit Kindertehuis drie weken als vrijwilliger werkzaam geweest. “Een belevenis die je leven verandert. En daardoor weet je dat elke euro die de kinderen naar de kindernevendienst meebrengen, ook goed op zijn plek komt” aldus Johan.

Het huis werd opgericht door Tessa Jansen uit Maastricht. Een inmiddels nieuw gebouw biedt een thuis aan zo'n vijfentwintig kinderen. De stichting staat garant voor hun ontwikkeling en verdere studie. In de loop van het jaar zal hij op de kindernevendienst er wat meer over vertellen en na afloop zal hij verslag doen, waar het geld aan besteed is. Wil je alvast meer weten, kijk dan eens op www.upendocentre.org

 Kerkenraad 
 Diaconie 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB   Algemeen PGB
  Identiteitsverklaring PGA   Gemeentediaconaat
  Beleidsplan PGA   Sociaal diaconaat
  Colofon PGA   Kerkradio
  Colofon PGB   MDW
  Oecumenica   Pachtgronden
  Rapport Toekomst PGA   Vakanties
  Stuurgroep toekomst PGA
  Plaatselijke regeling PGA
 
   
   
   Links
    Landelijke PKN
    PG Bredevoort
    Overige links
    Opmerkelijke websites
   
   
   
   
   
   
 Kerkrentmeesters   Jongeren 
  Algemeen PGA   Algemeen PGA
  Algemeen PGB    Algemeen PGB
  Archief PG Aalten   Jeugdraad PGA
  Gebouwen    LeF diensten PGA
  Kerkelijk bureau PGA   N-joy PGA
  Vrijwilligers   It's4U2 PGA
  Ledenadministratie PGB   Catechese
  Collectemunten   Kinderdiensten
  Pachtgronden   Kampweken PGA
  Kerkbalans   X-player PGB
  Oppasdienst
  Kindernevendienst
  Welkomdienst
Free business joomla templates