Ook dit jaar weer kerstmarkt in Bredevoort

Dit jaar vindt de kerstmarkt plaats op zaterdag 15 december van 15.00 uur tot 20.00 uur.
Er heeft zich al weer een gevarieerd aantal standhouders aangemeld voor deze sfeervolle markt, en er zijn nog een aantal plekken vrij. Heeft u een bedrijfje en wilt u iets verkopen, bent u een vereniging die de kas wil spekken, wilt u aandacht vragen voor een goed doel, heeft u een hobby en wilt u dat graag aan anderen laten zien: huur dan een kraam. Wij verhuren de kramen voor de kostprijs van € 15,00 voor een halve (2 meter) en € 30,00 voor een hele kraam (4 meter). De kramen zijn voorzien van een kleed en verlichting. Wij zien natuurlijk het liefst kramen in de kerstsfeer, maar ook andere seizoenproducten en items, die aansluiten bij de kerstsfeer zijn van harte welkom.
U kunt reageren via de mail activiteitencommissie@pkn-bredevoort.nl of bellen op nummer 0543-451355
Net als voorgaande jaren staan er op de kerstmarkt weer een aantal kramen door en voor onze eigen kerk, de Protestantse Gemeente van Bredevoort. De gebakskraam is intussen een begrip en deze willen we graag weer vullen met uw eigengemaakt gebak, taarten, koek en andere lekkernijen.
De verkoop van het gebak is elk jaar een groot succes en dus hopen wij dat u allemaal meebakt voor onze kraam.
Verder hebben we dit jaar ook weer hout nodig voor de vuurkorven. Met ca. acht gevulde kruiwagens zijn we al geholpen. Als u hout kunt missen, kunt u dit alvast melden. U kunt reageren via de mail activiteitencommissie@pkn-bredevoort.nl of bellen op nummer 0543-451355.

Alvast bedankt namens de activiteitencommissie.