25 MEI OPGAVEDAG KAMPWEKEN VOOR KINDEREN UIT DE GROEPEN 6, 7 EN 8

Ook dit jaar organiseren wij als recreatiecommissie van de protestantse gemeente te Aalten weer kampen voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in Aalten en Bredevoort.

De weken worden gehouden in Borculo waar de kinderen op de fiets naar toe gaan. Elke week wordt begeleid door een groep begeleiders van ongeveer 12 personen. Voor vrijwel alle begeleiders geldt, dat zij ervaring hebben met leiding geven aan kinderen. Deze enthousiaste groep jongeren is al enige tijd bezig om een aansprekend weekprogramma voor te bereiden!

Per week kunnen maximaal 40 kinderen mee. Dit houdt in dat wij bij meer dan 200 aanmeldingen kinderen moeten teleurstellen door ze op een reservelijst te zetten. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, worden kinderen die maar één keuze ingevuld hebben als eerste uitgeloot. Dit houdt in dat kinderen die meer keuzes opgeven bij de kampweken ook meer kans hebben om mee te gaan.

Kinderen mogen de naam van één of meerdere vriend(inn)en opgeven. Wij zullen dan alle mogelijke moeite doen om uw kind met minimaal 1 vriend(innet)je  samen in één week te plaatsen. Wij kunnen dit niet garanderen.

In week 19 worden de aanmeldingsformulieren uitgereikt in de groepen 6,7 en 8 van de basisscholen. Het aanmeldingsformulier kunt u of uw kind inleveren op zaterdag 25 mei ’s morgens tussen 10.00 en 11.00 uur in de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64. U krijgt dan van ons een formulier waarop u de gegevens van uw kind kunt schrijven, die voor ons van belang kunnen zijn, zoals naam, adres, verzekering, evt. dieet, gebruik medicijnen etc.

Dezelfde dag – dus ook op zaterdag 25 mei – wordt  tussen 17.00 en 18.00 uur ook weer in de Zuiderkerk bekend gemaakt in welke week uw zoon / dochter is ingedeeld en hebt u de mogelijkheid het kampgeld a € 70,00 aan ons over te dragen met daarbij het gegevens formulier.

 Mocht de betaling voor u een probleem zijn, maar wilt u uw kind toch een fijne week bezorgen, aarzel dan niet om even contact op te nemen met Joost Roelofsen, Eligiusstraat 13, 7121 EA, Aalten, tel : 0543-707530 of 06 25065251, e-mail joostroelofsen@hotmail.com . Er is altijd een oplossing te vinden. Naast dat de diaconie het kampgeld kan betalen is er ook een mogelijkheid om de meedoenregeling van de gemeente Aalten aan te spreken hiervoor.

 

De kampweken zijn van:

Week 1           20 juli  t/m 27 juli        Week 29 (Hoofdleiding Luuk Somsen en Linda Jacobs)

Week 2           27 juli  t/m  3 aug       Week 30 (Hoofdleiding Marinke Lensink en Christel Wevers)

Week 3           3 aug  t/m  10 aug      Week 31 (Hoofdleiding Bram Roelofsen en Francis Wellink)

Week 4           10 aug  t/m  17 aug    Week 32 (Hoofdleiding Maaike Bussink en Jaap Masselink)

Week 5           17 aug  t/m 24 aug     Week 33 (Hoofdleiding Loes Wielink en Jorick Westerveld)

 

Een vriendelijk verzoek: Tijdens de kampweken het kamp en de omgeving graag met rust laten. Dit om overlast voor de buurt en het kamp te voorkomen. Het later brengen en eerder ophalen van kinderen is niet mogelijk.

 

Het kamp is ieder jaar mede mogelijk door sponsoren (in bruikleen / geven van materiaal /

korting ) Nieuwe sponsoren zijn van harte welkom !

Hopelijk zien we u, zien we jou, op zaterdag 25 mei.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u terecht bij de recreatiecommissie van de protestantse  kerk in Aalten.

p/a Joost Roelofsen  Eligiusstraat 13,7121 EA Aalten tel : 0543-707530 joostroelofsen@hotmail.com