Aanschaf tweede pick-uptruck voor Stichting HoPe

Cusco – Peru, 26 augustus 2019

Begin dit jaar heeft de Protestantse Gemeente Aalten een grote bijdrage geleverd voor de aanschaf van een tweede pick-up voor Stichting HoPe Holanda Peru.
De reden van de inzameling was dat onbekenden in november 2018 beide pick-uptrucks van HoPe ontvreemd hebben. Eén is er vrij snel teruggevonden, van de tweede hebben we nooit meer iets gehoord of gezien. Dankzij uw bijdrage en die van vele anderen heeft HoPe een tweede auto kunnen kopen. De inzameling is zelfs nog beter verlopen dan we hadden gehoopt. De gezamenlijke bijdrage van particulieren, kerkgemeenschappen, stichtingen en bedrijven heeft ruim € 17.000 opgeleverd. Stichting Wilde Ganzen heeft daar nog een bijdrage bovenop gedaan en ook onze

Toyota garage in Cusco heeft ons dermate geholpen dat we uiteindelijk een nieuwe pick-up truck hebben kunnen kopen. Het betreft een instapmodel van de Toyota Hilux, het model waar HoPe al meer dan twintig jaar gebruik van maakt. HoPe Peru is erg blij met deze aanwinst. We kunnen nu weer onbezorgd al onze projecten bezoeken. Met deze auto durven we de meest lastige wegen weer aan.       Namens HoPe Peru en HoPe Nederland wil ik u heel hartelijke danken voor uw belangrijke bijdrage aan de aanschaf van deze, voor ons onmisbare, auto.

 

Met vriendelijke groet,

Walter Meekes
directeur Stichting HoPe Holanda Peru