Actie Vakantietas en Zomeractie

voor de minima in de gemeente Aalten

Ook dit jaar is er weer de Actie Vakantietas en de Zomeractie voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Deze wordt georganiseerd door het Meedoenpact Aalten en de kerken in Aalten, Bredevoort en Dinxperlo, verenigd in de stichting Diaconale Hulpverlening Aalten (DHA).
Voor kinderen tot en met 14 jaar uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, gaan we een tas vullen met ‘leuke’ dingen waar ze in de vakantieperiode mee kunnen spelen en van kunnen genieten. De ouders krijgen een tegoedbon van € 30,00 om levensmiddelen te kopen bij een van de plaatselijke supermarkten. Bij de zomeractie ontvangen gezinnen zonder kinderen of met oudere kinderen een tegoedbon van € 30,00, eveneens te besteden bij een van de plaatselijke supermarkten.
Dit alles met als doel om de gezinnen die moeten rondkomen van een laag inkomen een extraatje te geven in de vakantietijd.

Aanmelding voor 30 mei
Als u denkt in aanmerking te komen voor deze acties of als u gezinssituaties van anderen kent die u door wilt geven, dan dit graag melden voor 30 mei a.s.
Voor de aanmeldingen ontvangen wij graag de volgende gegevens:
• Naam, adres, woonplaats
• Aantal kinderen van 0-14 jaar (met vermelding geboortejaar)
De aanmelding kunt u doen via info@meedoenpactaalten.nl.
Er zal strikt vertrouwelijk met de door u verstrekte gegevens worden omgegaan.

In de week voor de zomervakantie zullen de vakantietasjes en/of bonnen worden bezorgd.

Actie ondersteunen
Wilt u deze actie financieel ondersteunen dan kunt u uw bijdrage storten op: NL24 TRIO 0338 6054 60 t.n.v. Stichting Diaconale Hulpverlening Aalten o.v.v. Zomeractie en Actie Vakantietas.
Alvast hartelijk dank!