Afscheid ‘Over de Brug’, welkom in Elim.

Donderdag 9 juni jl. werd afscheid genomen van het Ochtendgebed  in de r,-k. Sint Helenakerk aan de Dijkstraat voor de parochianen en de ‘Over de Brug – herberg’ waar elke donderdag een kop koffie gedronken kon worden door iedereen die daar behoefte aan had.                                                                          
Gea Verhagen las voor alle aanwezigen een brief voor van Gerda van Netten die er helaas niet bij kon zijn. Zestien en een halfjaar is er met heel veel plezier dit project georganiseerd en velen uit de parochie hebben daar hun steentje aan bijgedragen. Er werden veel namen genoemd van mensen die zich hebben ingezet voor dit project. Vele koppen koffie en thee zijn er geschonken voor de bezoekers. ‘Over de Brug stopt vandaag’ maar achter de ‘Open deuren van Elim’ mag iedereen zich nu welkom weten.

Na een laatste kop koffie of thee ging iedereen naar buiten voor een groepsfoto en ging men wandelend, voor wie dat kon, naar gebouw Elim. Daar werd men opgewacht door het enthousiaste team van Elim. Die ontvangst was warm en spontaan, het werd zelfs zo druk dat er veel stoelen en enkele tafels bijgezet moesten worden.

Voortaan zijn dus iedere donderdagmorgen de deuren van Elim open van  09.30 uur tot 11.00 uur.

Ochtendgebed

Het ochtendgebed wordt voortaan in de Oude Helenakerk gehouden op de donderdagmorgen aanvang 9.00 uur, behalve op de eerste donderdag van de maand dan is er een Ochtendbezinning in de kerk van 9.00 uur tot 9.30 uur, georganiseerd door de PG Aalten. De bijeenkomsten duren een half uur, daarna kan er dus koffie of thee worden gedronken in gebouw Elim.                                                                 

  In beide bijeenkomsten is echter iedereen van harte welkom.