Dag Borculo – Hallo Beltrum,

Onlangs deed de recreatiecommissie een oproep in KerkVenster en via de sociale media voor een nieuw kampterrein. Naar aanleiding daarvan kregen we veel tips binnen. Voor ons een teken dat er velen zijn die het kamp een warm hart toedragen en met ons meedenken.

Afgelopen weken werden we van alle kanten benaderd of er al nieuws was rondom een mogelijk nieuw kampterrein.

We hebben in de tussenliggende tijd heel wat terreinen in de regio bezocht. En niet voor niets, want… we kunnen inmiddels melden dat we een nieuw kampterrein hebben gevonden bij Hans en Floor en hun gezin in Beltrum. Een warme familie die zich zeer aangesproken voelen door ons initiatief. We zijn erg blij hiermee. We hadden hier twee maand geleden nog niet op durven rekenen.

In Borculo hebben we afgelopen weken afscheid genomen van het oude kampterrein. De opslagcontainer is tijdelijk naar Aalten verhuisd met dank aan de vele vrijwilligers en de firma Tolkamp Transport. Dit bleek nog niet zo`n eenvoudige klus, omdat het terrein nat was en er een heel aantal rij-platen gelegd moesten worden. Zo kon de vrachtwagen niet wegzakken tijdens het rijden over het terrein en het takelen van de container. Het huis en de grond van de fam. Dibbelink is inmiddels overgedragen aan de nieuwe eigenaren.

In Beltrum gaan we het nieuwe terrein nog op een paar puntjes aanpassen, maar we verwachten hier een prachtig mooi kamp te kunnen houden! Een houtwal is inmiddels al deels weggehaald zodat we een prachtig mooi en overzichtelijk terrein hebben.

Hierbij willen we alle mensen die hebben meegedacht door ideeën en tips aan te dragen, heel erg bedanken. De kampweken gaan dus door in 2020!!!

De opgavedag staat dit jaar gepland voor zaterdag 16 mei!

de recreatiecommissie