Even voorstellen

Ik ben Frans Brandenburg getrouwd met Sanne en vader van vier jongens. Wij wonen aan het einde van de Gendringseweg in Lintelo. Ik studeer in deeltijd theologie aan de Evangelische Theologische Faculteit in Heverlee. Daarnaast werk ik als jeugdwerker in de PG Elst.
Wij zijn met ons gezin betrokken als gemeentelid in de PG Varsseveld. Ik kom stagelopen bij jullie in de gemeente als predikant en daar heb ik erg veel zin in. Mijn stage is begonnen in oktober ‘21 en loopt door t/m juni ‘22. In Aalten ga ik vooral samenwerken met ds. Folkert de Jong.
Jullie zullen mij tegenkomen bij pastoraat in wijk Kobus, verschillende vieringen, #durfte en Krux. Het lijkt mij leuk om jullie te leren kennen. Mocht ik jullie niet ontmoeten kunt u mij altijd opzoeken om een praatje te maken. Ik ben te bereiken op dit mailadres: f.brandenburg@gmail.com.
Met hartelijke groet!