Harapan Baru, nieuwe hoop

Half september was Nick Rensink twee weken in Nederland om te vertellen over het werk van Harapan Baru. Tijdens een presentatie in Elim vertelde Nick vol enthousiasme over wat Harapan Baru de afgelopen jaren heeft kunnen betekenen voor de bevolking van Lombok (Indonesië).

Een nieuw project van Harapan Baru is de bouw van een servicecentrum om de mensen daar nog beter te kunnen begeleiden en educatie te geven aan groepen. Dit project wordt ondersteund door de Stichting Wilde Ganzen die een derde van de kosten voor hun rekening wil nemen. De andere kosten proberen we met fundraising bij elkaar te krijgen. Een van de acties is een benefietconcert van muziekvereniging Cresendo uit IJzerlo op zaterdag 12 november.

De volledige opbrengst van het concert komt ten goede aan dit project. De entree voor het concert is een vrije gift met een richtbedrag van €10,00 zodat iedereen het concert kan bijwonen ongeacht bestedingsruimte..

Crescendo zal een gepast programma ten gehore brengen dat voor een deel over de grenzen heen kijkt met muziek van over de hele wereld.

Verder zullen er in de pauze symbolisch ‘bakstenen‘ worden verkocht voor €10,00. In het nieuw te bouwen centrum zal er een muur komen met bakstenen waar, als men dat wil, de naam van de sponsor wordt bijgeschreven.

Aanvang concert 20.00 uur in ’t Dorpshuus, Thijsweg 2 in IJzerlo.