Iedereen moet mee kunnen doen

Kerstpakket voor mensen met een laag inkomen 

Het Meedoenpact en de Diaconale Hulpverlening Aalten zorgen samen met AladnaFM voor een extraatje voor huishoudens met een laag inkomen. Deze huishoudens uit Aalten, Dinxperlo, Bredevoort en de buurtschappen kunnen  een kerst(boodschappen)pakket aanvragen. 

Het pakket wordt vlak voor Kerst uitgereikt. Er zitten vooral houdbare producten in die ook na Kerst zijn te gebruiken. 

 Aanmelden 

Hebt u een laag inkomen en hebt u problemen om financieel rond te komen, schroom niet maar meldt u aan. Aanmelden voor een boodschappenpakket is eenvoudig: stuur uiterlijk 30 november 2021 een e-mail met uw naam en adres naar info@meedoenpact.nl  of naar info@stichting-dha.nl.

Kent u iemand anders die voor een pakket in aanmerking komt? Wijs hem of haar dan op deze mogelijkheid.

Kom ons helpen

Kun je op vrijdag 10 of zaterdag 11 december een paar uur vrijmaken om bij een supermarkt te staan om producten in te zamelen? Meld je dan aan via info@meedoenpact.nl of info@stichting-dha.nl.

Maar ook als je niet beschikbaar bent op 10 of 11 december kunnen we voor vervolgacties helpende handen gebruiken. Wie weet is er iets bij wat jij voor je medemens in je directe omgeving kunt doen. Juist voor mensen die zich niet vast willen binden, maar wel zo nu en dan willen helpen, zijn wij de ideale partij.

Houdt Dorcas dan geen actie meer bij de supermarkten?

Dorcas is daarmee gestopt en kiest nu voor aanschaf van levensmiddelen in de derde-wereld-landen zelf, maar daar is geld voor nodig. Via Aalten Vooruit en ook via dit blad hebben ze dit nader toegelicht.