IXI

Beste IXI-doelgroepers,

Graag willen wij even met jullie resumeren hoe de zaken ervoor staan binnen de IXI-werkgroepen ;

Door de bank heen genomen hebben we -helaas- nog niet heel veel belangstelling vanuit de doelgroep, vooral het jongere deel. Enkele activiteiten hebben we vorig jaar wegens gebrek aan belangstelling moeten laten vervallen. Maar… alle begin is moeilijk, we zitten in een pilot en gaan dus gewoon nog even door! Mocht je verzoeken/ ideeën hebben, schroom niet om het ons te laten weten!

 GLZ-bijeenkomst

Begin februari hadden we weer een mooie middag/avond rond het thema ‘Er zijn zoveel geloven’.

Na een bakkie koffie en een korte inleiding hebben we ons o.l.v. ds. Wim Everts in dit onderwerp verdiept.

Het gesprek vlotte als vanzelf, over dit onderwerp is zoveel te delen!

De tijd vloog voorbij, toen was de inwendige mens aan de beurt en we genoten samen van linzensoep en heerlijke broodjes. De planning verliep verder vlotjes en we waren ruim op tijd in de Oosterkerk voor de thema-dienst.

Dat elk nadeel een voordeel is blijkt nu maar weer. Eén van de werkgroepleden was ziek en heeft de dienst via internet kunnen volgen wat bijgaande plaatjes mogelijk maakte.

(ps. Alle complimenten trouwens voor de werkgroep die dit video-volgen mogelijk maakt het is echt alsof je erbij bent! Dank dus!!)

 

Kloosterbezoek

Toen uiteindelijk bleek dat we een mooie groep bij elkaar zouden hebben bleek helaas, door een communicatiestoring, het geplande weekend door het klooster vergeven. We gaan zeker in overleg met geïnteresseerden en het klooster op zoek naar een nieuwe mogelijkheid. De betreffende info zal zeker in KerkVenster gedeeld worden zodat iedereen weer ruim op tijd gelegenheid krijgt zich aan te melden.

 

Agenda

Onderstaande alvast ter voor-info:

25 maart: Musical Jesus Christ Superstar I.s.m. heel veel enthousiaste deelnemers.

1 april:      Paasontbijt. Voorafgaand aan de ochtenddienst op paasmorgen willen we                        een gezamenlijk ontbijt verzorgen. Opgave kan tot 30 mrt.                                                                                                              Geef je i.v.m. de inkopen wel op!!

22 april:    GLZ – bijeenkomst

13/ 20 mei: Vroege vogels-wandeling, twee data voor een mooie meditatieve                               wandeling. Het weer zal bepalen op welke datum het doorgang kan vinden