Jongens en meiden opgelet! Misschien zoeken we jou!

Op eerste kerstdag (dinsdag 25 december) om 10.00 uur in de Zuiderkerk organiseert de kinderdienstcommissie samen met Harry van Wijk, Young Company o.l.v. Johan Klein Nibbelink en Marinke Oolman en Heidi Ebbers een muzikaal kerstverhaal. Het wordt een kerstdienst voor jong en oud, met veel muziek waarin het kerstverhaal uit de Bijbel wordt verteld.

Nu zijn we op zoek naar jongens en meiden die het leuk zouden vinden om aan deze dienst mee te werken. Er is voor elk wat wils want we zoeken:

Zangers en zangeressen

Vind je het leuk om te zingen, heb je altijd al eens een keer met Young Company mee willen doen en ben je acht jaar of ouder? Dan is dit je kans! Meld je aan voor het kerstkoor van Young Company. Voor dit muzikale kerstverhaal oefent Young Company op maandagavond 10 december, zaterdagochtend 15 en 22 december.

Ben je benieuwd naar welke liedjes we gaan zingen? Wanneer je je opgeeft
krijg je de liedjes toegestuurd. Maar kun je niet wachten? Op Youtube kun je
alvast wat liedjes beluisteren, klik op onderstaande youtubeplaylist:

www.youtube.com/playli st?list=PLMxaMBr-aAALRtY38n8MA IAbjG_dh1vC

 

Decormakers

Vind jij het leuk om te tekenen, schilderen en knutselen? Dan ben jij supergeschikt voor het decorteam! Op zaterdag 8 december willen we, tussen 10.00 uur en 16.00 uur in Elim, de decorstukken gaan maken. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Kan je niet de hele dag? Geen probleem, dan schuif je gewoon aan wanneer en zo lang je kunt.

Figuranten

Wat is een kerstverhaal zonder Jozef en Maria, engelen, herders en koningen? Dat kan niet, toch? Daarom zijn we op zoek naar jongens en meisjes die het leuk vinden om, tijdens de dienst, het kerstverhaal uit te beelden.

Wil jij meedoen aan het muzikaal kerstverhaal door te zingen in het kerstkoor stuur dan een mail naar: acompany.pknaalten@gmail.com

Wil je mee helpen met het maken van het decor of wil je tijdens de dienst het kerstverhaal uitbeelden? Stuur dan een mailtje naar: jeugdwerkaalten@kerkvenster.nl

Doe je mee?