Kampterrein gezocht voor zomervakantie 2020

In verband met de verkoop van onze huidige locatie is de recreatiecommissie van de PKN Aalten op zoek naar een nieuw kampterrein. Liefst nabij een boerderij in een rustig gebied. Ook zou het fijn zijn wanneer er een bos in de omgeving is waar we gebruik van mogen maken voor diverse bosspelen. De locatie moet binnen een straal van 30 km rondom Aalten liggen. Afgelopen jaren verbleven we in de buurt van Borculo, maar daarvoor ook enkele jaren in de omgeving van  Winterswijk en ook in Eibergen.

Qua terrein zoeken we een grootte van ongeveer 1000 m2. Verder moet er een stroomvoorziening aanwezig zijn of deze moet te realiseren zijn. Ook is het nodig dat een drinkwaterpunt aanwezig is. De locatie is tijdens de zomervakantie 5 weken beschikbaar voor wekelijks 40 schoolkinderen in de leeftijd van 10-12 jaar. Rekening houdende met de opbouw en afbouw van het kamp is ongeveer 7 weken nodig.  Elke week wordt begeleid door een enthousiaste groep van 12 vrijwilligers. In totaal gaan er dus 200 kinderen mee verdeeld over 5 weken. Voor sommige kinderen is een vakantie niet weggelegd om diverse redenen.

De commissie beschikt zelf over een perfecte en vrijwel nieuwe kampuitrusting: 7 slaaptenten, een 2-tal recreatietenten, 1 keukentent en 2 schaftketen waarin o.a. WC-groep en douches zitten.

De commissie heeft voor het gebruik van het terrein een redelijke vergoeding beschikbaar.

Kunt u ons helpen voor deze kinderen een 5-tal onvergetelijke kampweken mogelijk te maken op een nieuw terrein? Heeft u tips of wilt u meer informatie over onze wensen? We horen het graag.

U kunt contact opnemen met Joost Roelofsen tel. 0625065251 of joostroelofsen@hotmail.com