KAMPTERREIN GEZOCHT VOOR ZOMERVAKANTIE 2022!

In verband met onzekerheid over onze huidige locatie is de recreatiecommissie van de PG Aalten op zoek naar een nieuw kampterrein. We zijn op zoek naar een terrein nabij een boerderij in een rustig gebied. Ook zou het fijn zijn wanneer er een bos in de omgeving is waar we gebruik van mogen maken voor diverse bosspellen. De locatie moet binnen een straal van 30 km rondom Aalten liggen. Afgelopen jaren verbleven we in de buurt van Borculo, maar daarvoor ook enkele jaren in omgeving Winterswijk en Eibergen.

Qua terrein zoeken we een grootte van ongeveer 1000 m2 met een stroomvoorziening, deze moet aanwezig of te realiseren zijn. Ook is het nodig dat een drinkwaterpunt aanwezig is.

De locatie is tijdens de zomervakantie 5 weken beschikbaar voor wekelijks 40 schoolkinderen in de leeftijd van 10-12 jaar (rekening houdende met de opbouw en afbouw van het kamp is ongeveer 7 weken nodig). Elke week wordt begeleid door een enthousiaste groep van 12 vrijwilligers. In totaal gaan er dus 200 kinderen mee, verdeeld over 5 weken. Voor sommige kinderen is een vakantie niet weggelegd om diverse redenen en al meer dan 40 jaar is ons doel om deze kinderen een onvergetelijke week te bezorgen! 

De commissie beschikt zelf over een perfecte en vrijwel nieuwe kampuitrusting: 7 slaaptenten, 2 recreatietenten, een keukentent en 2 schaftketen waarin o.a. WC en douches zitten.  De commissie heeft voor het gebruik van het terrein een redelijke vergoeding beschikbaar.

Kunt u ons helpen voor deze kinderen 5 onvergetelijke kampweken mogelijk te maken op een nieuw terrein? Heeft u tips of wilt u meer informatie over onze wensen? We horen het graag. U kunt contact opnemen met Joost Roelofsen tel. 06-25065251 of joostroelofsen@hotmail.com.            
  Bij voorbaat dank!