Kerkdiensten in crisistijd

Kerkdiensten Aalten en Bredevoort

In Aalten is vanaf  2 augustus is de morgendienst van 09.30 weer toegankelijk voor gemeenteleden. Zie hiervoor de speciale berichten in dit blad.
De diensten kunt u ook de komende zondagen blijven volgen via KerkBeeld of kerkradio via de website van KerkVenster: www.kerkvenster.nl of rechtstreeks: www.kerkbeeldaalten.nl
Nieuws over eventuele live kerkdiensten in Bredevoort volgt zo spoedig mogelijk.

Morgendienst Oosterkerk aanvang 9.30 uur,  16 augustus
Voorganger: ds. Hendrik Jan Zeldenrijk
Klik hier voor de liturgie

Zondag 16 augustus  vanuit de Zuiderkerk aanvang 10.00 uur  
Voorganger: ds. F. de Jong
Regenboogdienst, alleen online te volgen
————————————————————————————

2 augustus 2020 Morgendienst Oosterkerk
Voorganger: ds. Hendrik Jan Zeldenrijk
Klik hier voor de liturgie

9 augustus  vanuit de Oosterkerk  
Voorgander: ds. Wim Everts
Klik hier voor de liturgie

Liturgie online-kerkdiensten of kerkradio 

Als u de kerkdiensten wilt volgen via KerkBeeld, of wilt beluisteren via de kerkradio, dan kunt u de liturgie van de desbetreffende dienst downloaden en printen. Dat kan via de website van kerkvenster: www.kerkvenster.nl en dan de pagina van KerkBeeld. Bovenin de balk ziet u het woordje ‘Liturgie’. Als u daarop klikt, komt u op de pagina van de website waar de liturgieën staan. Daar staan de drie kerken van Aalten. U klikt op de door u gewenste kerk en op het rode woordje ‘Liturgie’ en de liturgie van de desbetreffende dienst verschijnt. Deze kunt u vervolgens printen door rechtsboven op het icoontje ‘afdrukken’ te klikken. Een andere mogelijkheid is dat u de liturgie wekelijks per mail toegestuurd krijgt. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dat dan door aan het kerkelijk bureau. Dat kan ook via de mail:  kerkaalten@kerkvenster.nl. Heeft u geen computer, of kunt of wilt u er niet mee werken, dan is er nog de mogelijkheid om elke week de liturgie thuis te laten bezorgen. Geef in dat geval uw wens door aan het kerkelijk bureau, Ludgerstraat 64, tel. 0543-473250. Ze zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.
Liturgieën kunnen bezorgd worden in Aalten-dorp en op de buurtschappen, maar bezorging op de buurtschappen is (nog) niet helemaal dekkend.
Van bijzondere kerkdiensten (huwelijk, uitvaart e.d.) worden geen liturgieën op de website geplaatst of verspreid.