Kerkvenster in crisistijd

KerkVenster in crisistijd

KerkVenster heeft als doel de communicatie in de Protestantse Gemeentes van Aalten en Bredevoort te bevorderen. Dat willen we ook graag in deze crisistijd. Maar dat zal anders zijn dan u van ons gewend bent. Omdat het door de beperkende maatregelen niet wenselijk of zelfs niet mogelijk is het blad KerkVenster door de vele vrijwilligers te laten verspreiden, zoeken we andere wegen.

Het blad KerkVenster wordt nog wel gemaakt en gedrukt, maar wie het lezen wil heeft nu twee mogelijkheden:

Als u een blad meeneemt, doet u het dan ook in de geest van het Achterhoekse naoberschap: een extra exemplaar meenemen voor uw buurvrouw, buurman, kennis of familie?

De website is in deze tijd het belangrijkste middel van contact geworden.
Er staan allerlei actuele berichten op (kerkenraad en predikanten hebben het voornemen deze berichten wekelijks te verversen).
Daarnaast elke zondag om 9.30 uur de online-kerkdiensten www.kerkbeeldaalten.nl vanuit de Oosterkerk of de Oude Helenakerk met voorgangers uit Aalten en Bredevoort.
Hieronder staan de afhaalpunten. We houden er rekening mee dat deze wijze van communicatie tot juni zal duren.

Namens de redactie van KerkVenster,

Wytze Andela

 Afhaalpunten KerkVenster

We zijn de onderstaande middenstanders en adressen op de buurtschappen die meewerken aan de verspreiding van ons zo graag gelezen KerkVenster bijzonder dankbaar.
De volgende verschijningsdata van KerkVenster zijn: 24 april, 15 mei en 29 mei. De datum van verschijning wordt in die week in Aalten Vooruit gecommuniceerd.

Dorp Aalten:

Messink&Prinsen (Landstraat), Meneer Kees (Landstraat), Jumbo (Adm. De Ruiterstraat), Stegemanshof, incl. de woningen Geurdenstraat en Varsseveldsetraat en Kattenberg, Beth San, incl. woningen Akkermanshof en Koeweide. Bij de woningen liggen de KerkVensters bij de brievenbussen. Ook zijn KerkVensters af te halen bij de Oude Helenakerk tijdens openingsuren en de Zuiderkerk (voorzijde, dag en nacht bereikbaar) en dhr. Ad Doornink (Bredevoortsestraat 3-1).

Bredevoort:

Spar Wubbels, Ambtshuis en St. Joriskerk (tijdens openingsuren).

Buurtschappen:

Heurne: fam. Bussink, Dinxperlosestraat 70B (box vooraan bij de weg).

IJzerlo: fam. Helmink, Thijsweg 8 Bij voordeur.                                                                                                   Lintelo: fam. Bussink, Schooldijk 27  In bijkeuken.                                                                                                      Barlo: fam. Ebbers, Markerinkdijk 24.                                                                                                      Haart: firma Luiten, Haartseweg 14 (buiten in box).

Hoe kom ik bij de download van KerkVenster.

  1. Ga naar kerkvenster.nl
  2. Scrol tot: KerkVenster blad (rechterzijde van de Homepage)
  3. Klik hierop
  4. kies de gewenste download en klik erop

of:

voer de volgende url in:  https://www.kerkvenster.nl/1604-2/

https://www.kerkvenster.nl/1604-2/