‘Kerstpakketje’ van de Lef-dienstcommissie

Begin 2022 hebben we als LeF-dienstcommissie het idee opgevat om verschillende diensten aan elkaar te verbinden. Enerzijds om de diensten thematisch aan elkaar te verbinden, anderzijds om de bezoekers nog enthousiaster te maken voor het bezoek aan LeF-diensten.
Hiervoor hebben we stempelkaarten voor ‘Verbondenheid’ in het leven geroepen. Hiermee kon de bezoeker na elke LeF-dienst een stempel krijgen om te bewijzen getuige te zijn geweest van de diensten.
We hadden – enigszins onbevreesd ‒ de uitspraak gedaan dat je met een volle stempelkaart kans maakt op een mooi prijzenpakket. In de laatste LeF-dienst van 2022, op zondagochtend 27 november, zijn we onder het motto ‘belofte maakt schuld’ daarop teruggekomen. 
Na de dienst zijn alle volle stempelkaarten bij ons ingeleverd. Uit al deze stempelkaarten hebben we twee winnaars getrokken, die toevallig? ook nog eens met elkaar getrouwd zijn. We hebben er toen voor gekozen om dan ook eens flink uit te pakken.

In december hebben we Mark en Lisette Aalbers verblijd met een ‘Bijbels kerstpakketje’. Dit ‘biezen mandje’ bestond uit bruikbare levensmiddelen met een knipoog naar de Bijbel. Het bestond naast kerstwaren uit vijf broden, twee vissen, water en wijn, verboden vruchten, linzensoep, melk en honing en ongezuurd brood. Ook werden Mark en Lisette verblijd met een waardebon om gratis en voor niets mee te draaien in de voorbereiding van een LeF-dienst.
Aan de foto is te zien dat het met trots en dankbaarheid werd ontvangen!

Tot slot gaan we in 2023 Mark en Lisette veel in de kerk zien: in het pakket zaten namelijk ook voldoende pepermuntjes voor een heel kerkjaar!

de LeF-dienst commissie