Kindernevendienst 25 april

Een wijs man bouwde zijn huis op een rots

Hallo allemaal,

Vanmorgen is er een Kliederkerk via Teams. Wat is Kliederkerk zul je je misschien afvragen?

Kliederkerk is voor jong en oud. Samen ga je met creatieve en actieve opdrachten op ontdekkingstocht door een Bijbelverhaal. Vandaag gaat de Kliederkerk over een verhaal dat Jezus vertelde over twee mannen die allebei een huis gingen bouwen. Met elkaar delen wat je hebt ontdekt is belangrijk bij de Kliederkerk, maar omdat we helaas nog niet bij elkaar kunnen komen willen we een Kliederkerk via Teams organiseren.

Als je ook graag mee wilt doen (met je broer/zus, vader, moeder, opa, oma, vriendje, vriendinnetje of…) stuur dan een mailtje naar jeugdwerkaalten@kerkvenster.nl. Dit kan tot zaterdag 24 april.

Wanneer je je aangemeld hebt krijg je een link naar de viering. Ook krijg je een tasje met daarin een boekje met creatieve en actieve ideeën rond het thema, een spel en wat lekkers. Op zondagochtend 25 april kun je dan aan de slag gaan met de activiteiten in het boekje en vanaf 10.00 uur kun je inloggen. We ontmoeten elkaar dan via Teams en laten elkaar zien wat we ontdekt hebben en luisteren samen naar het verhaal. Zien we jou ook op 25 april?!

Als het niet gelukt is om je op tijd aan te melden kun je ook zelf aan de slag met het verhaal. Hier op de site vind je het boekje met de activiteiten rond het thema, een powerpoint van het verhaal en wat liedjes die we in de dienst ook hebben geluisterd.