Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds

We kijken terug op een fijne en mooie Hemelvaartsdienst in IJzerlo waar de opbrengst van de collecte altijd naar een goed doel gaat. Deze keer koos de voorbereidingscommissie voor het KNGF (Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds)
Dat heeft ons aangenaam verrast. Ook voor de aandacht en de belangstelling die er was voor ons vrijwilligerswerk wat betreft de doppen-actie.

Afgelopen week kregen we bericht van het KNGF.
Ze schreven ons het volgende :

Hallo Jan en Annie,

Wat ontzettend fijn dat wij, het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds, € 560,04 van jullie kerkgemeente mochten ontvangen!

Bedankt namens Nathalie en alle anderen die mèt een geleidehond weer zelfstandig kunnen reizen.

De donatie kunnen wij zeer goed gebruiken, want er komt echt heel veel kijken bij het fokken, opvoeden en trainen van onze honden.
Nathalie en vele anderen kunnen op hun blindengeleidehond vertrouwen, omdat u ons uw gift toevertrouwt… want wij krijgen geen subsidie en vragen geen vergoeding aan mensen die we aan een professioneel getrainde hond helpen.

Daarom nogmaals: hartelijk dank voor de spontane gift.

We zijn er erg blij mee.

Naschrift redactie:

Wilt u ook doppen gaan sparen of misschien gaan verzamelen met je buren, familie, vriendjes of vriendinnetjes, bel of mail dan even met Jan en Annie. Zij kunnen je precies vertellen welke plastic doppen gevraagd worden. Hun telefoonnummer is 461257. Mail: ajgussinklo@gmail.com Het afleveradres is Halteweg 10 in Lintelo. Daar staat altijd een container buiten waar u ze in kunt doen.