Minipelgrimage volwassenen

Minipelgrimage

Nu is dit kastje nog leeg maar vanaf startzondag 27 september zullen hier de boekjes voor de minipelgrimage liggen. Een wandeltocht van ongeveer vijf kilometer met onderweg symbolische punten in het landschap waar je even stil kunt staan en een vraag mee krijgt waar je al wandelend over na kunt denken. Je zou deze wandeling met een groepje kunnen lopen (denk daarbij wel aan houden van voldoende afstand) met z’n tweeën of alleen. Er zijn twee versies: één voor volwassenen (de groene boekjes) en een versie om met kinderen te lopen (de witte boekjes). De wandelroute is voor beide versies hetzelfde alleen de vragen/opdrachten zijn aangepast. De minipelgrimage voor volwassenen bevatten vragen waar je al wandelend over na kunt denken. De minipelgrimage om met kinderen te lopen bevat ook doe-opdrachten. Daarom is het handig wanneer kinderen een pen, potlood of stift meenemen.

Zoals hierboven vermeld zullen de boekjes liggen in het kastje aan de muur van Elim. Dit is ook het startpunt van de wandeling. De boekjes kunt u meenemen en mag u houden. De routebeschrijving met de meditatieve vragen is ook te downloaden en uit te printen via Kerkvenster.nl. De URL is: https://www.kerkvenster.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/09/Mini-pelgrimage-Startzondag.pdf

Joppe Roos heeft de wandelroute prachtig in beeld gebracht. Dus mocht u aan huis gebonden zijn kunt u toch de meditatieve wandeling beleven. De link naar de film vindt u ook op Kerkvenster.nl.