Na een paar maanden ziekteverlof

Na een paar maanden ziekteverlof ben ik begonnen met het tellen van mijn zegeningen, dat wil zeggen alle kaarten die gestuurd zijn. Kaarten, die ons feliciteren met het nieuwe huis, beterschapskaarten en kerstkaarten. Tegen de tachtig kerst en beterschapskaarten, soms combinaties ervan en een tiental veel geluk in je nieuwe woning-kaarten. (Ik kon ze niet allemaal tellen, omdat onze kat altijd precies daar gaat liggen waar je hem niet hebben wilt.) Daarom wil ik iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor het medeleven en de bloemen of cadeautjes en vertellen hoe het nu met me gaat.

Ondertussen heb ik een bezoek aan de bedrijfsarts gebracht, die het verstandig vond dat ik per 1 maart voor 15 uur per week aan het werk zou gaan. De laatste weken doe ik dat eigenlijk al en ik merk dat de tijd beperken een hele klus is! Ik probeer meer dan voor 7 december rust in te bouwen tussen de werkzaamheden door en zo ook mijn hoofd tot rust te brengen. Dat brengt een hele andere levensinstelling met zich mee. Lichamelijk voel ik me praktisch helemaal hersteld en ook geestelijk word ik minder gauw moe. Ik beschouw het werk dat ik in Aalten ga doen als een nieuwe uitdaging en ik verwacht dat ik 1 mei daar meer dan voldoende voor uitgerust ben.

                                                                                                              Ada Endeveld