Nieuwe beheerder Koppelhuis

In een vorig nummer van KerkVenster heeft u kunnen lezen dat Wilma Kleinhesselink in verband met het bereiken van de pensioenleeftijd ging stoppen als beheerder van het Koppelhuis. 
We hadden gehoopt haar een passend afscheid te kunnen geven op zondag 2 januari. Helaas kon dat door de corona-maatregelen niet doorgaan, maar dat gaat zeker nog gebeuren. Ondertussen is al wel de nieuwe beheerder met haar werkzaamheden gestart. Ze stelt zich in onderstaand artikeltje aan u voor. 

Wim ter Maat,
Protestantse Gemeente Bredevoort

Even voorstellen

Mijn naam is Marjon Radstaak, de nieuwe beheerder van ‘t Koppelhuis.

Ik ben geboren, getogen en wonende in IJzerlo. Samen met mijn man Henk-Jan en onze boerenfoxen Loekie en Bello woon ik op een boerderij met varkens. Naast de werkzaamheden rond de boerderij speel ik bij verschillende muziekverenigingen. Ook handwerken, vooral haken en breien, behoort tot mijn hobby’s. Daarnaast wandel ik graag en heb ik veel plezier van onze groentetuin. Na de basisschool in IJzerlo ben ik naar de havo in Aalten gegaan en heb ik Voeding & Diëtiek in Nijmegen gestudeerd. Mijn werkervaring is heel breed en divers. Zo heb ik gewerkt als diëtiste, financieel-administratief medewerkster, gastouder en natuurlijk allerlei hand- en spandiensten op de boerderij van mijn man.

Ik verheug me op het werk als beheerder van het prachtige Koppelhuis. De zalen van ‘t Koppelhuis zijn bijzonder geschikt voor kleine en grote vergaderingen, bijeenkomsten en/of cursussen. Ik hoop dan ook dat na de coronaperiode de zalen goed bezet zullen zijn en u te ontmoeten. Heeft u een zaal nodig, dan kunt u mij bereiken op het mobiele nummer van ‘t Koppelhuis (06-27 50 41 12) en via WhatsApp of e-mail: koppelhuis@pkn-bredevoort.nl .

Ik hoop spoedig met u kennis te maken!!