Ook dit jaar weer kerstmarkt in Bredevoort

Dit jaar vindt de kerstmarkt plaats op zaterdag 14 december van 15.00 uur tot 20.00 uur.
Er heeft zich al weer een aantal standhouders aangemeld voor de markt, maar er zijn nog plekken vrij. Heeft u een bedrijfje en wilt u iets verkopen, bent u een vereniging die de kas wil spekken, wilt u aandacht vragen voor een goed doel, heeft u een hobby en wilt u dat graag aan anderen laten zien: huur dan een kraam. Wij verhuren de kramen voor de kostprijs van € 15,00 voor een halve (twee meter) en € 30,00 voor een hele kraam (vier meter). De kramen zijn voorzien van een kleed en verlichting. Wij zien natuurlijk het liefst kramen in de kerstsfeer, maar ook andere producten en items zijn van harte welkom.
U kunt reageren via de mail: activiteitencommissie@pkn-bredevoort.nl of bellen met Henk Siebelink: tel. 06 57197763.
Net als voorgaande jaren staat er op de kerstmarkt weer een aantal kramen door en voor onze eigen kerk, de Protestantse Gemeente van Bredevoort. De gebakskraam is intussen een begrip en deze willen we graag weer vullen met uw eigengemaakt gebak, taarten, koek en andere lekkernijen.
De verkoop van het gebak is elk jaar een groot succes en dus hopen wij dat u allemaal weer meebakt voor onze kraam. Te zijner tijd volgt hierover meer informatie.
Heeft u nog een ander creatief idee voor leuke items die passen bij Kerst (iets met bloembolletjes, snoepgoed, waxinelichthouders en die wij kunnen verkopen in onze kraam, dan is dat zeer welkom.

Alvast bedankt namens de activiteitencommissie