Stichting Haarwensen

De Stichting Haarwensen heeft recentelijk een bijdrage ontvangen van de diaconie van de Protestantse Gemeente Aalten. De Stichting Haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn door een medische achtergrond. Je haar is bepalend voor je uiterlijk. 

De afgelopen week heeft de Stichting Haarwensen een haarwerk gegeven aan een meisje uit Eelderwoude.  Ze is 17 jaar en is kaal geworden doordat ze een chemokuur moest ondergaan. De Stichting heeft geregistreerd om welk meisje het gaat.
Met de donatie van de diaconie wordt niet alleen een haarwerk aan het meisje geschonken maar ook het onderhoud.
In principe blijft het haarwerk van de Stichting Haarwensen. Op die manier kan de Stichting ‘eisen’ dat de ontvanger  het haarwerk iedere twee maanden laat zien aan een haarwerkspecialist.
Ook de speciale shampoo, conditioner en borstel worden meegeleverd. Op die manier gaat het haarwerk de maximale tijd mee. Gemiddeld anderhalf jaar met uitzondering naar twee jaar!

Zowel het meisje dat het haarwerk kreeg, haar moeder en de haarwerkspecialist waren erg tevreden. En dat is mede mogelijk gemaakt door de donatie van de diaconie van de Protestantse Gemeente Aalten.