Weer gedeeltelijk beginnen

Afgelopen week had ik een ziekenhuisafspraak met de chirurg die mij geopereerd heeft. Ik kreeg te horen dat het herstel gelukkig heel goed verloopt. Daarom mag ik ook weer beginnen met mijn werk, alleen nog niet voluit. Nu mag ik nog geen autorijden, maar als u dit leest hoop ik dat ik dit wel weer mag. Het fietsen (eerst op een damesfiets) zal nog wel een poosje duren. In de afgelopen tijd heb ik heel veel bezoek mogen ontvangen. Het is een vorm van omgekeerd pastoraat: niet ik die op bezoek ga, maar omgekeerd. Ik ben daar dankbaar voor en ook voor de vele kaarten met lieve en goede wensen die wij mochten ontvangen. Elke dag ben ik druk bezig met therapie. Daar gaat best veel tijd in zitten. Maar gelukkig houd ik ook tijd over om te studeren. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het voorbereiden van een tweetal avonden over ‘De  aarde als ons gemeenschappelijk huis.’ Die avonden worden gehouden op 23 en 30 maart. De afgelopen jaren heb ik een aantal boeken gelezen over ‘het Niets’. Ik ben nu bezig om zowel een themadienst als een thema-avond over dit thema voor te bereiden. De themadienst is op zondagmorgen 8 maart in de Oosterkerk en de thema-avond is twee dagen later op dinsdagavond 10 maart om 20.00 uur in Elim. Zo hoop ik thuiszittend mij toch nog in te zetten voor het kerkenwerk.

 

Een hartelijke groet voor u allen!                                                          Wim Everts