Welkom- en overstapdienst

Het schooljaar zit erop, de vakantie is begonnen! Misschien heb jij afscheid genomen van de basisschool en mag je na de vakantie naar de middelbare. Of misschien mag je na de vakantie juist beginnen op de basisschool omdat je vier jaar bent geworden. Spannend en leuk tegelijk zo’n nieuwe stap. Ook de kindernevendienst kijkt alvast vooruit naar het nieuwe (kerk)seizoen en organiseert, samen met ds. Folkert de Jong, op zondag 11 september om 10.00 uur een Welkomen overstapdienst in de Zuiderkerk. In deze dienst worden de 4-jarigen welkom geheten bij de kindernevendienst en maken de kinderen van groep 8 een feestelijke overstap van de kindernevendienst naar het jongerenwerk. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing 😉!

Dus…

Ben je het afgelopen jaar naar de middelbare gegaan en wil je graag de overstap maken van de kindernevendienst naar het jongerenwerk? Meld je dan aan voor de overstapdienst!

Óf…

Ben je in het afgelopen jaar 4 jaar geworden en wil je graag naar de kindernevendienst? Meld je dan aan voor de welkomdienst!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: jeugdwerkaalten@kerkvenster.nl