Boekenplein

In deze rubriek treft u boekenrecensies, besprekingen en aanbevelingen aan. Het zijn boeken die altijd iets met geloof en/of religie te maken hebben. Het kunnen ook boeken zijn die door lezers van KerkVenster aanbevolen zijn om te lezen.
Boeken zijn altijd te bestellen via de boekhandel.

Middenin het leven

Samenvatting

Midden in het leven van Kees en Margriet van der Kooi is een theologische verkenning van de christelijke toekomstverwachting. Is met de dood alles uit? Kunnen we over die grens heen iets zeggen, of weten we er niets van en is het beter te zwijgen? Als God het geheim van de wereld is, dan biedt zijn trouw een perspectief van hoop. Dat zet de levens van mensen in al hun glorie en misère in het licht van Christus, en zet de geschiedenis van onze kosmos in al zijn radicale eindigheid in het licht van een even radicale nieuwheid. Een boek voor gelovigen en ongelovigen, zoekers en twijfelaars, binnen en buiten de kerk.

 

Review

Het boek ’Midden in het leven’ van Kees en Margriet van der Kooi, is bij de plaatselijke boekhandel te bestellen. Het ISBN nummer is: 9789043532280. In diverse publicaties kreeg het boek het maximale aantal van vijf sterren. Het boek kost € 15,99.

Niek 70 jaar, Zetten.
 Met genoegen gelezen.

  • Toegankelijk
  • Heldere boodschap
  • Inspirerend
  • Verrassend

  Een leerzaam en verrijkend boek.