KerkBeeld Aalten overzicht 2023

Bijgaand een overzicht van de kijkcijfers bij KerkBeeld in de Oude Helenakerk en de Zuiderkerk over de periode van januari 2023 t/m december 2023. De bezoekersaantallen liggen nagenoeg gelijk aan die van 2022. De diensten van de Kliederkerk worden niet uitgezonden via KerkBeeld maar worden wel begeleid door de vrijwilligers van het beamteam en geluid.

De avonddiensten worden alleen door het Kerkbeeld-team begeleid.

De diensten kunnen zowel bij www.kerkbeeldaalten.nl als bij www.kerkdienstgemist.nl worden bekeken.

We doen onze uiterste best om de kerkdiensten zo goed mogelijk weer te geven, maar worden een enkele keer door de techniek in de steek gelaten. Mede doordat het een live-uitzending betreft kunnen er op dat moment meestal geen directe maatregelen worden genomen. De doop- en bevestigingsdienst van 15 oktober werd helaas geheel gefragmenteerd verstuurd en in de dienst van 22 oktober werd de live-verbinding na een half uur verbroken, maar kon na een paar minuten weer worden hersteld. Op kerstavond kregen we een melding van Kerkdienstgemist dat er een landelijke grootschalige storing was, waar men met man aan macht aan heeft gewerkt en die op eerste kerstdag om 10.00 uur was opgelost. Storingen worden zo snel mogelijk verholpen maar het blijft voor u en voor ons uitermate vervelend.

Zijn KerkBeeld en kerkradio helemaal gratis?

 De PGA heeft een abonnement bij Kerkdienstgemist voor KerkBeeld inclusief kerkradio. Hiervoor wordt een maandelijks abonnement betaald voor 600 (live)kijkers, voor iedere extra kijker wordt een klein bedrag in rekening gebracht. De opnames worden twaalf maanden bewaard. Sommige uitzendingen worden om privacy-redenen voorzien van een slotje en kunnen alleen op verzoek worden teruggekeken.

Het multimediateam bestaat uit een vaste groep enthousiaste vrijwilligers voor zowel KerkBeeld, beamteam als geluid, waarvan de meesten al vanaf het begin actief zijn. We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team willen aanvullen. Neem na de dienst eens een kijkje bij het mediateam of mail voor meer informatie naar ben.lammers@pgaalten.nl

Ben Lammers

coördinator multimediateam

Doorlinks:

  1. Statistiek Gemiddelden ochtenddiensten
  2. Statistiek Ochtenddiensten