Opgave KAMPWEKEN 2024

VOOR KINDEREN UIT DE GROEPEN 6, 7 EN 8

Ook dit jaar organiseren wij als recreatiecommissie van de Protestantse Gemeente te Aalten weer kampen voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in Aalten en Bredevoort.

De weken worden gehouden in Winterswijk waar de kinderen op de fiets naar toe gaan. Elke week heeft een groep begeleiders van ongeveer 12 personen. Voor vrijwel alle begeleiders geldt dat zij ervaring hebben met leiding geven aan kinderen. Deze enthousiaste groep jongeren is al enige tijd bezig om een aansprekend weekprogramma voor te bereiden!

Per week kunnen maximaal 40 kinderen mee. Dit houdt in dat wij bij meer dan 200 aanmeldingen kinderen moeten teleurstellen door ze op een reservelijst te zetten. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen worden kinderen die maar één keuze ingevuld hebben als eerste uitgeloot. Dit houdt in dat kinderen die meer keuzes opgeven bij de kampweken ook meer kans hebben om mee te gaan.

Kinderen mogen de naam van één of meerdere vriend(inn)en opgeven. Wij zullen dan alle mogelijke moeite doen om uw kind met minimaal 1 vriend(innet)je samen in één week te plaatsen. Wij kunnen dit niet garanderen.

In de week van 20 mei worden de aanmeldingsformulieren uitgereikt in de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen. Het aanmeldingsformulier en het gegevensformulier kunnen u en uw kind inleveren op zaterdag 1 juni ‘s morgens tussen 10.00 en 11.00 uur in de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64.

Kosten voor het kamp zijn 75 euro. Mocht de betaling voor u een probleem zijn, maar wilt u uw kind toch een fijne week bezorgen, aarzel dan niet om even contact op te nemen met Dianne Winkelhorst tel : 0543-476003 / e-mail:recreatiecommissie9@gmail.com.

De kampweken zijn van:
Week 1 13 juli t/m 20 juli (Hoofdleiding Emma Houwers, Tim Ligterink en Amber te Bokkel)
Week 2 20 juli t/m 27 juli (Hoofdleiding Mart Wassink en Tijmen Westendorp)
Week 3 27 juli t/m 3 aug (Hoofdleiding Linda Kämink en Luuk Sarlemijn)
Week 4 3 aug t/m 10 aug (Hoofdleiding Willem Wisselink en Liza Eeftink)
Week 5 10 aug t/m 19 aug (Hoofdleiding Ilse Luijmes en Joost Houwers)

Het kamp is ieder jaar mede mogelijk door sponsoren (in bruikleen/geven van materiaal/
korting). Nieuwe sponsoren zijn van harte welkom!

Hopelijk zien we u, zien we jou, op zaterdag 1 juni.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u terecht bij de recreatiecommissie van de
protestantse kerk in Aalten. p/a Dianne Winkelhorst tel : 0543- 476003 of recreatiecommissie9@gmail.com