Samen eten

Op dinsdag 14 mei is er weer een Samen Eten in ´t Koppelhuis. . De deuren gaan open om 17.30uur. Het eten begint om 18.00 uur. Opgeven bij Marjon of Ada. telefoonnummer in het colofon kerkvenster.  De volgende data in 2024 zijn: dinsdag 11 juni, dinsdag 10 september, dinsdag 8 oktober, woensdag 6 november (dankdag) en dinsdag 10 december.

Vrijwilligersavond 13 mei 2024 

Uitnodiging Vrijwilligersavond 13 mei 2024 19.30 uur

bij Herman en Paula te Paske, Kloosterdijk 1

Wij willen als Kerkenraad van de Protestantse gemeente Bredevoort de vrijwilligers van alle kerken in Bredevoort uitnodigen voor een gezellige avond. We hopen elkaar zo beter te leren kennen.


programma:

Vooraf: koffie- en theedrinken

Tot ongeveer 21.00 uur boerengolf of ander spel

Tot slot: iets te eten en/of te drinken

Voor de organisatie is het fijn als u zich opgeeft.

U ontvangt een uitnodiging.

Pinksteren 

Met Pinksteren vieren de rooms-katholieke Christenen uit Aalten en Bredevoort bij Henk en Diny Meerdink, Hoeninkdijk 8, een dienst met rooms-katholiek karakter. Zij wilden hiermee wat plaats betreft, zo dicht mogelijk bij het oude klooster zijn, dat in 1429 gesticht is door Kanunniken uit Windesheim in Zwolle. De Geest van God dreef hen naar de Schaarsheide om God beter te dienen.  Leden van andere kerkgenootschappen zijn hartelijk welkom. We hebben als kerkenraad besloten ons aan te sluiten als protestanten uit Bredevoort. De St. Joriskerk in Bredevoort is gesloten.

Er wordt een uitzondering gemaakt als het regent. Dan kerken we in de de St.Joriskerk in Bredevoort. We bidden dat het droog blijft.

Bij de diensten Bredevoort

 Dialectdienst in Brevoort op 26 mei

Ds. Hans Hinkamp uit Lechtenvoorde, ’t koor Vocaliste onder leiding van Gerrit te Lindert en organist Jan Stronks warkt mee an dizze dienst. Iedereen is natuurlijk van harte welkom um dizze dienst met te maken!  En nao de kerke ku’j koffie of thee drinken in ’t Koppelhuus.